חדשות ואירועים

• ברכות לדוקטורנטית שירא-ל בקבני אלקיים (מנחה : ד"ר ברוך עיטם) על זכייתה במלגת עזריאלי היוקרתית
      • ברכות לזוכי פרסי יקיר מטעם הפקולטה למדעי החברה: פרס דוקטורנט מצטיין לד"ר ויליאם סבן (בהנחיית ד"ר שי גבאי) ופרס Top Science  לפרופ' גל ריכטר-לוין על מאמרו אשר פורסם ב Molecular Psychiatry
      • ברכות לד"ר אינה גייזלר-סלומון ולפרופ' אירית עקירב על זכייתן בתקציב מחקר מטעם משרד הבריאות בנושא: סטרס חברתי בגיל ההתבגרות כפקטור סיכון לפתח הפרעות פסיכיאטריות: מעורבות קנבינואידית ונוירואימונית.
      • ריטריט הפורום לדימות מוחי ביום שני, 17.6 יתקיים הריטריט של פורום דימות מוחי של אוניברסיטת חיפה בבית דניאל שבזכרון יעקב. מצורפת התוכנית. כדי להרשם יש להכנס לטופס שבלינק.
      • נוכחות בולטת לחוקרי האוניברסיטה בערב העיון שהתקיים בלשכת עורכי הדין בתל אביב עסק בנושא: "לצקת תוכן במונח טובת בילד" – מושג מרכזי סביב רווחתם של ילדים בעתות מצוקה . בפנל השתתפו שופטי משפחה, פסיכולוגים, עורכי דין בתחום המשפחה ובתחום הפלילי. פרופ' משה אלמגור מהחוג לפסיכולוגיה הרצה על "אלימות נגד ילדים במשפחה בעתות גירושין – הפן הפסיכולוגי". ד"ר תרצה יואלס מהחוג לפסיכולוגיה והמרכז לחקר התפתחות הילד הרצתה על "טובת הילד במשפחה החדשה – היבטים פסיכולוגיים". פרופ' אבי שגיא-שורץ מהחוג לפסיכולוגיה והמרכז לחקר התפתחות הילד הרצה על "טובת הילד בראי מדעי ההתפתחות היישומיים – עובדות, מיתוסים ותקוות". השופט נחשון פישר, סגן נשיאת בית המשפט לשלום באזור המרכז ותלמיד בתכנית הבין-תחומית לתואר שני בהתפתחות הילד לשופטי משפחה ושופטי נוער של האוניברסיטה הרצה על "אלימות נגד ילדים במשפחה – הפן השיפוטי".
    • בתאריכים 18-20 בפברואר 2019 תתקיים באוניברסיטת חיפה סדנא בינלאומית בנושא: אורינות במערכות כתב שונות: פרספקטיבות תרבותיות, נוירופסיכולוגיות, ופסיכולינגויסטיות. ראו קישור
    • ד"ר תרצה יואלס, ראש המגמה ההתפתחותית, מסבירה למה כדאי לחבק: לחץ כאן
    • ברכות לפרופ' שמשון רובין על קבלת תעודת הוקרה על "תרומתו הייחודית לקידום הטיפול, הידע והמחקר של האובדן והשכול בישראל." הפרס ניתן במושב הנעילה של הכנס הבינלאומי השלישי בנושא אובדן, שכול, וחוסן נפשי בחברה הישראלית ובעולם: עובדות, תובנות והשלכות. למידע נוסף לחץ כאן
  • יום פתוח ללימודי תואר שני ודוקטורט ישיר שנת הלימודים תש"פ למידע נוסף לחץ כאן
  • ברכות ללמא מנסור, סטודנטית לתואר ראשון בפסיכולוגיה, על זכייתה במלגת רודס היוקרתית, לכתבה לחץ כאן
  • אתר חדש למגמה החדשה מוח ופסיכופתולוגיה לאתר לחץ כאן
  • ברכות לד"ר טלי ביתן על זכייתה במענק מחקר מטעם ה BSF-NSF !
  • ברכות לד"ר תרצה יואלס על זכייתה במענק הצטיינות בהוראה
  • ברכות לזוכים במענק מחקר מטעם GIF: ד"ר עודד קלויר, פרופ' יפה ישורון ופרופ' סימון שמאי-צורי

צור קשר

בניין רבין, קומה 7 אוניברסיטת חיפה הר הכרמל, חיפה 31905 ישראל