Logo

ראשי התכנית וכתובות דוא"ל:

פרופ' עמית ברנשטיין- abernstein@psy.haifa.ac.il

פרופ' תומר שכנר - tshechner@psy.haifa.ac.il

ד"ר עידן אדרקה - iaderka@psy.haifa.ac.il

רקע כללי

הפסיכולוגיה הקלינית הנה ענף מדעי-יישומי העוסק במחקר ובטיפול באנשים הסובלים

מקשיים בחיים ומהפרעות נפשיות.

תכנית הלימודים של המגמה הקלינית מתקיימת בשני מיקודים:

  1. טווח החיים (life span).

2 . ילדים

ההכשרה מתבססת על שני מרכיבים מרכזיים: הכשרה קלינית-יישומית והכשרה מחקרית-מדעית. במסגרת הלימודים ירכשו הסטודנטים ידע בפסיכופתולוגיה, בשיטות טיפול שונות ובכלים אבחוניים מגוונים.

בבחירת סטודנטים למגמה אנו מחפשים מועמדים המתאימים למטרות אלו. אנו מתייחסים לכישורים אינטלקטואלים אך גם להיבטים אישיותיים. לצערנו, אין באפשרותנו לקבל ללימודים את כל האנשים המתאימים. הצורך בהכשרה מעשית אינטנסיבית מחייב הגבלת מספר המתקבלים לכ- 8 עד 10 בשנה בכל אחת מההתמחויות (טווח החיים וילדים – בסה"כ 18-20). אנו משתדלים לעקוב מקרוב אחר התקדמותם של הסטודנטים בתהליך ההכשרה, ולהעניק להם ייעוץ אישי והדרכה שיאפשרו התפתחות מרבית במהלך לימודיהם.

במגמה הקלינית מדעית במיקוד טווח החיים ניתן להגיש מועמדות למסלול הישיר לדוקטורט בסיום השנה הראשונה ללימודים במגמה. המסלול הישיר לדוקטורט בתוכנית זו ימשך 4 שנים.

קבלה למסלול הזה מותנית במידת העניין של התלמיד, בהישגיו הלימודיים וכן בזמינות של מנחה מסגל המגמה או החוג.

תלמיד המתקבל ללימודי המ.א. מתקבל לתוכנית לימודים מסוימת. המעבר מתוכנית אחת לאחרת בזמן הלימודים לתואר השני מותנה באישורה של ועדת מ.א. וכפוף לתנאי הקבלה בתכנית אליה מבקש התלמיד לעבור. לכל אורך תקופת הלימודים, המורים והמנחים בתכניות ומסלולי הלימוד השונים יקיימו מעקב אחרי התקדמות התלמידים במרכיבים האקדמיים והיישומיים של לימודיהם. במקרים בהם תתגבש התרשמות חד-משמעית שהסטודנט נכשל בלימודיו, תוכל ועדת המ.א. להחליט על הפסקת לימודיו בתכנית או בחוג ולהמליץ על כיווני לימוד אלטרנטיביים.

מטרות

שיטת הלימוד משלבת בין הכשרה מדעית-מחקרית, להכשרה מעשית במטרה לאפשר לבוגרי המגמה ליישם שיטות טיפול מגוונות באורח שקול, מיטיבי, יצירתי וסלקטיבי. ההכשרה מכוונת להכין פסיכולוגים-מטפלים להתאים את עצמם לתחום שבו יש צורך תמידי להתעדכן, ולהיות שותפים פעילים ליצירת וצריכת הידע בתחום. הכשרה זו מחייבת ניסיון קליני והיכרות עם שיטות מחקר רלוונטיות המסייעות בפיתוח היכולת הביקורתית מחד אך בו בזמן מאפשרת גם הרחבה והתעדכנות בידע מקצועי הנחוץ לעבודת הפסיכולוג הקליני מאידך.

מבנה הלימודים

הלימודים לתואר שני בחוג לפסיכולוגיה מתנהלים במסלול א' – עם עבודת גמר מחקרית (תזה).

משך הלימודים, כולל חובות שמיעה ועבודת גמר מחקרית (תזה), הוא 2-3 שנים.

התלמידים נדרשים לכתוב עבודת גמר מחקרית (תזה). מועד אחרון להגשת התזה הוא סוף חופשת הקיץ של השנה השלישית ללימודים. תכנית עבודת הגמר כוללת כתיבת הצעה לעבודת גמר (תזה). המועד האחרון להגשת הצעת התזה הוא תחילת סמסטר ב' של שנת הלימודים השנייה. מועד אחרון להגשת טופס התקשרות עם מנחה לתזה הוא תחילת סמסטר ב' של שנת הלימודים הראשונה.

שעורי החובה כוללים: סטטיסטיקה לתארים מתקדמים (עם תרגיל), מבוא לפסיכותרפיה

דינמית (כולל הדרכה), מבוא לטיפול מערכתי (כולל הדרכה), מבוא לפסיכותרפיה קוגניטיבית-התנהגותית (כולל הדרכה), מבוא לאינטגרציה של פסיכותרפיה, פסיכופתולוגיה התפתחותית, סוגיות מתקדמות בפסיכותרפיה, מבוא להערכת האישיות (עם תרגיל), כישורים קליניים כלליים, אתיקה בפסיכולוגיה- בקליניקה ובמחקר.

הציון הסופי לתואר מבוסס על שני מרכיבים לפי המשקל הבא:

ממוצע משוקלל של ציוני כל הקורסים כולל פרקטיקום 60%, ציון בעבודת גמר מחקרית (תזה) 40%             .

פרקטיקום

פרקטיקום בפסיכותרפיה: תלמידי המגמה מקדישים לפרקטיקום בפסיכותרפיה ופסיכו-דיאגנוסטיקה יום וחצי עד יומיים בכל אחת מהשנים בתחנות בריאות נפש באזור חיפה והמרכז (ראו יותר למטה). במרכז הפרקטיקום עומדת ההכשרה בפסיכותרפיה, המתחילה כבר במהלך שנה א'. כן ניתנות לסטודנטים הזדמנויות להתנסות בטיפול משפחתי ,דיאדי, ובמבחנים פסיכו-דיאגנוסטיים, כשהדגשים משתנים ממסגרת למסגרת. חשיבות המרכיב ההתפתחותי בחיי האדם נלקחת בחשבון בכך שפרקטיקום שנה א' מדגיש עבודה עם ילדים / נוער ומשפחות. בשנה ב', הדגש הוא על עבודה עם מבוגרים. הסטודנט מבלה שנה אחת בכל מסגרת פרקטיקום ובמעבר משנה א' ל-ב' הסטודנט עובר למסגרת שונה מבחינת אוכלוסיה ושיטות עבודה כדי לאפשר ניסיון מגוון. העדפות הסטודנטים נלקחות בחשבון כאחד השיקולים בבחירת מקומות הפרקטיקום, תוך הקפדה על התנסות רחבה (בקבוצות גיל, סוגי בעיות, גישות טיפוליות וכיו"ב) במהלך הלימודים. ההתנסות בפרקטיקום מלווה בהדרכה במקומות הפרקטיקום ובאוניברסיטה.

שיבוץ הסטודנטים במקומות הפרקטיקום נעשה בהתאם לשיקולים ארגוניים, אקדמיים של החוג ומוסדות ההכשרה. ההכשרה המעשית מתקיימת בהתאם לסדרי ושעות העבודה במקום.

*כל ההוצאות הקשורות למקומות ההכשרה (להוציא הדרכות) חלות על הסטודנט.

מדיניות המסלול הקליני בנוגע למגורים מחוץ לאזור חיפה ולעבודה מחוץ למסגרת הלימודים:

אנו מעוניינים לקלוט אנשים מכל רחבי הארץ ומעודדים מגורים באזור חיפה בזמן הלימודים מתוך הכרה בחשיבות הקשר בין האוניברסיטה לקהילה בתוכה היא פועלת, ובחשיבות החיים האינטלקטואליים והחברתיים מעבר לשעות הלימודים הפורמליות. יחד עם זאת, אנו מכירים בכך שיש תלמידים שיבחרו שלא להתגורר באזור חיפה בזמן הלימודים. חשוב להדגיש שמרבית מסגרות הפרקטיקום הן בחיפה ובסביבה, ואנו עובדים איתן במשך שנים רבות. בנוסף, אנחנו עובדים עם מספר מקומות ובתי חולים מרכזיים באזור המרכז. למרות שנשתדל להתאים שיבוץ למקום הפרקטיקום לפי העדפת הסטודנט איננו יכולים להבטיח שיבוץ בהתאם לבקשה.

כדי לעמוד בדרישות הלימודים והפרקטיקום, זקוקים רוב הסטודנטים בשנה א', ב' (והממשיכים לדוקטורט גם בשנה ג') לארבעה וחצי עד חמישה ימים בשבוע (מבלי לקחת בחשבון את העבודה הנוספת בבית על כתיבת דו"חות, קריאת מאמרים, וכיו"ב). הלימודים במסלול הקליני אינם מאפשרים עבודה בשכר בהיקף נרחב והמועמדים מתבקשים להביא זאת בחשבון בעת פנייתם, ולהבטיח שעיתוי ראשית לימודיהם יאפשר להם לעמוד בדרישות אלו באורח מציאותי.

בנוסף להגבלה ההכרחית של היקף העבודה, אנו מתנגדים בתוקף לעבודה קלינית ללא פיקוח בתקופת הלימודים, הן במוסדות (מעבר לפרקטיקום ולהתמחות) והן בפרקטיקה פרטית, כמו גם לכל עבודה המפרה באורח כלשהו את כללי האתיקה המקצועית.

תנאי קבלה לתוכנית

  1. תואר ראשון בפסיכולוגיה או במדעי ההתנהגות (עם מיקוד בפסיכולוגיה) - זכאי להציג מועמדותו ללימודי מ.א. תלמיד אשר סיים או עומד לסיים את לימודיו בפסיכולוגיה (לתואר תקני או מיקוד בפסיכולוגיה במדעי ההתנהגות, או השלמות לתואר לאחר תואר ראשון בתחום אחר), באוניברסיטה מוכרת או במכללה אשר קיבלה הכרה והסמכה מהמועצה להשכלה גבוהה להעניק תואר ראשון בפסיכולוגיה או במדעי ההתנהגות.

זכאים להגיש מועמדות תלמידים אשר סיימו או עומדים לסיים את לימודיהם בתכנית למדעי המח באוניברסיטת בר-אילן.

הממוצע הנדרש 90.

     ניתן להגיש מועמדות לתכנית עם ציון ממוצע בפסיכולוגיה של 85 ומעלה, בתנאי שציון

     המתא"ם גבוה ולמועמד/ת ניסיון קליני/מחקרי יוצא דופן - ללא צורך בבקשת אישור לרישום.

  1. הציון הנדרש בלימודי הב.א. בחוג השני:
  • מועמדים אשר למדו במסגרת דו-חוגית – ציון ממוצע 80 לפחות בלימודי הב.א. בחוג השני.
  • מועמדים אשר למדו במסגרת חד-חוגית – ציון ממוצע 80 לפחות בקורסי השלמה/מקבצים מחוג שני.
  • מועמדים אשר למדו במסגרת לימודי השלמה בפסיכולוגיה באחת האוניברסיטאות בארץ – ציון ממוצע 80 לפחות בתואר הקודם.

בקשות חריגות בנוגע לציון החוג השני יש להפנות ליו"ר הועדה החוגית לתואר שני, פרופ' טלי ביתן tbitan@research.haifa.ac.il

  1. בחינת מתא"ם - מבחן לתארים מתקדמים, מטעם ובאחריות המרכז הארצי לבחינות והערכה. 

    כל מועמד לתואר שני או למסלול הישיר לדוקטורט (פרט למקרים המצוינים בהמשך) מחויב להבחן במבחן המתא"ם של המרכז הארצי לבחינות והערכה.

   * ציון המתא"ם הנדרש הינו 100, תוקף ציון המתא"ם הוא 4 שנים.

מועמדים ממוסדות אקדמיים בחו"ל או משלוחות של אוניברסיטאות בחו"ל.

מועמדים אשר סיימו או עומדים לסיים לימודיהם בתואר ראשון במוסד אקדמי בחו"ל או      בשלוחות של אוניברסיטאות בחו"ל הקיימות בארץ ושיש להן היתר פעולה מטעם המועצה להשכלה גבוהה בארץ עליהם לעבור את התהליך הבא:

  • עמידה במבחני ה–GRE (גם מבחן כללי וגם בפסיכולוגיה). פרטים נוספים על מבחן GRE ניתן למצוא בתקנון לימודי תואר שני ובקישור: http://www.ets.org/gre/. העברת הציון עד תאריך 20.2.2019.

ב תעודת ב.א., אישור ציונים ותוצאות מבחן ה- GRE יועבר לרשות ללימודים מתקדמים לאישור ההכרה במוסד בו למד המועמד .

 הערה: במידה ותוצאות ה- GRE או מוסד הלימודים לא יאושרו ע"י הרשות ללימודים מתקדמים, המועמד יקבל הודעת דחייה מיידית מטעם רשויות האוניברסיטה.

ג. לאחר אישור הרשות ללימודים מתקדמים, התיק יועבר לחוג לטיפולו של ראש תכנית הלימודים הספציפית שאליה המועמד נרשם לשם בדיקה ואישור.

ד. מועמד בעל תואר ראשון במוסד מוכר להשכלה גבוהה ששפת ההוראה בו אינה עברית חייב לעמוד בבחינת ידע בעברית ברמה הנדרשת ע"י האוניברסיטה כתנאי לקבלתו.

  1.  דרישות חובה למועמדים לתכנית הקלינית-מדעית בכל המסלולים וההתמחויות:

א. קורסים בתואר הראשון: "פסיכולוגיה אבנורמלית" ו"תיאוריות אישיות בפסיכולוגיה" (פסיכולוגיה של האישיות).

ב. התנסויות: עבודת שדה- קורס או התנסות שוות ערך, עבודת מחקר- לפחות עבודת סמינריון אמפירית או התנסות שוות ערך במעבדה.

      

דרישות והנחיות נוספות למועמדים שטרם סיימו תואר ראשון.

מועמד העומד לסיים לימודיו לתואר ראשון בשנת הלימודים תשע"ט באחת האוניברסיטאות בארץ (או במכללות המוזכרות לעיל) חייב בדרישות הבאות:

  • ממוצע ציונים בפסיכולוגיה שאינו נמוך מהסף הנדרש ע"י התכנית הרלוונטית בתאריך סיום ההרשמה, 2.2019.
  • ממוצע שאינו נמוך מציון 80 בחוג השני בתאריך סיום ההרשמה, 2.2019.
  • צבירת נקודות זכות בסך שני שליש מהנדרש לתואר ראשון בפסיכולוגיה במוסדו (כולל נקודות זכות מסמסטר א' תשע"ט, אם יש בהם ציונים סופיים).
  • מועמדים אשר עדיין לומדים, מתבקשים להמציא אישור ציונים רשמי מהמוסד בו הם לומדים.       האישור חייב לכלול את כל הציונים, כולל סמסטר א' של שנה"ל תשע"ט וכן אישור על החובות שנותרו לסיום התואר.
  • על הלומדים במסלול דו-חוגי להמציא ממוצע ציונים משוקלל זמני נפרד עבור קורסי פסיכולוגיה ועבור חוג הלימוד השני. דרישה זו חלה גם על תלמידים אשר משפרים ציונים.
  • על הלומדים במסלול חד חוגי להמציא ממוצע ציונים זמני נפרד עבור קורסים בפסיכולוגיה ועבור קורסי בחירה/מקבץ.
  • סיום כל החובות להשלמת הב.א. עד למועד הרישום לקורסים לשנה"ל תש"פ, ספטמבר 2019. במידה וסטודנט לא יסיים את חובות השמיעה עד תחילת שנת הלימודים תש"פ, לא יוכל לממש את קבלתו לתכנית והיא תבוטל לאלתר.

בקשות חריגות

לצורך הגשת בקשה חריגה יש לשלוח במייל לראשי התוכנית את המסמכים הנ"ל:

צילום ספח מתא"ם, גיליונות ציונים, מכתב בקשה.

ניתן לבקש אישור חריג להגשת מועמדות עם ציון מתא"ם נמוך מ-100 על רקע של בעיות אשר פגעו   תפקוד בזמן הבחינה (שפה, בעיות רפואיות וכו'). מקרים יוצאי דופן בלבד יישקלו בחיוב, תוך הבנה כי אישור להגשת מועמדות אינו מבטיח הזמנה לריאיון.

* בקשות חריגות תתקבלנה עד יום חמישי ה - 24.1.19 לא תתקבלנה פניות לאחר תאריך זה.

 

 

 

תהליך ההרשמה

מועדי ההרשמה לשנה"ל תש"פ יתקיימו בין התאריכים 20.1.2019-20.2.2019

הרישום הראשוני לאוניברסיטת חיפה נעשה באמצעות אתר האינטרנט באמצעות הקישור הבא: http://harshama.haifa.ac.il/   יש להתחבר לאתר באמצעות google chrome בלבד.

ניתן לרשום אחת או שתיים מתכניות העל בפסיכולוגיה כאשר לסדר שבו הן רשומות אין כל משמעות מבחינת תהליכי הקבלה בתוך החוג.

בטופס ההרשמה יש מקום לציון מסלולי הלימודים המבוקשים, לפי סדר עדיפויות.

מועמדים לתוכנית הקלינית במיקוד - טווח החיים יבחרו בפסיכולוגיה קלינית מדעית

202202-19-01

מועמדים המעוניינים להירשם לתוכנית "על" נוספת – פסיכולוגיה מחקרית יבחרו בפסיכולוגיה מחקרית - 202205-19-01

בנוסף, ניתן להירשם לחוג אחר באוניברסיטה.

לאחר הרישום, המועמדים יתבקשו לספק למדור ההרשמה לתואר שני, עותק מקורי של המסמכים הבאים בדואר רגיל, לכתובת:

הרשמה לתארים מתקדמים שד' אבא חושי 199, בית הסטודנט, קומה 1,חדר 102, אוניברסיטת חיפה, מיקוד 3498838 . ( ניתן להגיע ולמסור את המסמכים במחלקת ההרשמה)

  • גיליון ציונים של פסיכולוגיה (כולל ממוצע משוקלל זמני).
  • גיליון ציונים של התחומים האחרים.
  • אישור זכאות (במידה וקיים).

תיק מועמד ללא גיליונות ציונים נפרדים לא יידון !

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

אתר הגשת מסמכים בחוג לפסיכולוגיה

העלאת מסמכים באופן מקוון באמצעות האתר יתאפשר רק לאחר ביצוע הרישום הפורמלי באתר "אוניברסיטת חיפה".

באתר הגשת המסמכים תתבקשו למלא את השאלון האישי ולהעלות את הקבצים הנדרשים על פי ההנחיות הבאות:

מילוי שאלון אישי (מובנה באתר הגשת המסמכים בחוג לפסיכולוגיה )

ניתן לדרג עדיפויות בכל אחת ממסגרות הלימוד ה"על" בפסיכולוגיה קלינית-מדעית ובפסיכולוגיה מחקרית באופן בלתי תלוי. תהליכי הקבלה בשתי המסגרות יתנהלו במקביל וללא תלות ביניהם.

במסגרת העל הקלינית-מדעית, ניתן לדרג עדיפות אחת לתכנית המ.א.

גיליונות ציונים

העתקים של המסמכים הבאים יש להעלות לאתר (בנוסף למסמכים המקוריים שנשלחו למדור ההרשמה):

  • גיליון ציונים של פסיכולוגיה (כולל ממוצע משוקלל זמני).
  • גיליון ציונים של התחומים האחרים.
  • זכאות לתואר (במידה וקיים)

הנחיה זו תקפה גם למועמדים אשר לומדים מדעי המוח במסלול מדעי ההתנהגות 

באוניברסיטת בר-אילן.

ספח מתא"ם

יש להעלות לאתר צילום ספח מתא"ם

"תיאור עצמי"

התיאור העצמי נעשה בפורמט של מענה על מספר שאלות.

יש לענות על השאלות במסגרת מגבלות האורך המופיעות עבור כל שאלה ולציין בראש העמוד: שם פרטי ושם משפחה.

* הערה חשובה: חשוב לנו שמועמדים יוכלו לשתף בחוויותיהם באופן שמרגיש להם נוח, ושלא ייוצר לחץ על מועמדים לשתף פרטים אישיים שהם בעצם אינם מעוניינים לחשוף. לכן, היינו רוצים להדגיש כי המידה בה משתפים המועמדים פרטים אישיים בתוך התשובות איננה בשום פנים ואופן קריטריון על פיו אנחנו מודדים את התשובות. בהתאמה, גם השאלות מנוסחות באופן שאינו מכוון לחשיפה כזו. בנוסף, היותם של המועמדים מטופלים בהווה ובעבר גם היא איננה גורם אותו אנחנו שוקלים בקבלת ההחלטות.

*   התיאור העצמי נשמר בסודיות מלאה ונקרא אך ורק ע"י חברי ועדת קבלה מצומצמת.

השאלות:

  1. ספר\י על חוויה משמעותית שהייתה לך בהתנדבות או עבודה סמי-טיפולית, ומדוע הייתה

   משמעותית עבורך? (8 שורות)

  1. תאר\י קונפליקט שהיה לך בזמן האחרון עם אדם אחר. (6 שורות)
  2. תאר\י קונפליקט פנימי שהיה לך בזמן האחרון. (6 שורות)
  3. מהו השינוי שהכי היית רוצה לעשות בחייך כרגע? (6 שורות)
  4. מהם הערכים שהכי חשובים לך כאדם וכיצד פעלת לממש אותם בשנה האחרונה? (6 שורות)
  5. מה הדבר שהכי מפחיד אותך בלהיות פסיכולוג? (6 שורות)
  6. מה הדבר שהכי מושך אותך בלהיות פסיכולוג? (6 שורות)
  7. בחר\י אירוע שהתרחש בזמן האחרון ותאר\י את החוויה שלך באירוע הזה: מה הרגשת, מה              

   חשבת, וכיצד התנהגת? (6 שורות)

הצהרת כוונות מחקרית

בהצהרת הכוונות המחקרית, אנא התייחסו לשלוש הנקודות/השאלות הבאות:

א. מהו תפקידו של המחקר האמפירי בפסיכולוגיה קלינית?

ב. תארו התנסות מחקרית בה לקחתם חלק (סמינר מחקר, מחקר מודרך, השתתפות במחקר  

   כעוזרי מחקר וכו').

ג. תארו שאלת מחקר שהייתם רוצים לחקור במסגרת לימודים מתקדמים בפסיכולוגיה וכתבו הצעת מחקר קצרה. התייחסו לנושא המחקר, למערך מחקר אפשרי, כלי מחקר, מתודולוגיה וכד'.

אנו מעדיפים שתגישו את הצהרת המחקר (סעיף ג') בשפה האנגלית. ניתן לשלוח זאת גם בעברית. הצהרת הכוונות תכלול עד שלושה עמודים (לכל שלושת הסעיפים יחד).

שימו לב, הצעת המחקר אינה מחייבת את הסטודנט או את המנחה.

תיאור ניסיון מעשי בתחום

ציין את מקומות העבודה שבהם רכשת ידע או ניסיון העשויים לעזור לך בלימודים מתקדמים בפסיכולוגיה: ציין את המסגרת והתפקידים שמלאת. מי היה האחראי וממי קבלת את ההדרכה.

המלצות

המועמדים מתבקשים לדאוג שיועברו 2 המלצות על פי הפירוט הבא:

המלצה קלינית מהשדה – תינתן ע"י פסיכולוגים, עובדים סוציאליים ואנשי מקצוע מהאוניברסיטה או מהשדה המכירים את המועמד ומסוגלים לכתוב חוות דעת אודותיו. לא יתקבלו המלצות ממטפלים של המועמד, מקרובי משפחה, ממקושרים שהוא עבד אתם וכדומה.

המלצה אקדמית - חייבת להיות ממרצה (לאו דווקא מהחוג לפסיכולוגיה).

ניתן להוסיף המלצה שלישית (אקדמית או יישומית).

עליכם להכניס לאתר הגשת המסמכים המקוון את שמות הממליצים וכתובת האי- מייל שלהם.                            

על המועמדים לשלוח טופס המלצה לממליץ. הטופס נמצא באתר החוג ובאתר הגשת המסמכים. על הממליץ לשלוח לאתר הגשת המועמדות החוגי את ההמלצה המלאה בלבד לכתובת המייל: mapsy@univ.haifa.ac.il   ולכתוב בשורת "הנושא" את שם המועמד.

* לא ניתן להעביר המלצות שנשלחו לאתר הגשת המועמדות החוגי בשנה שעברה.

לתשומת לבכם, האפשרות להעלאת מסמכים באתר החוג תתבצע פעם אחת בלבד לא תהיה אפשרות לכניסה נוספת ולצפייה במסמכים שהועלו.

ניתן להעלות את כל המסמכים (כולל המלצות) בין התאריכים 20.1.2019-20.2.2019

צור קשר

בניין רבין, קומה 7 אוניברסיטת חיפה שדרות אבא חושי 199 הר הכרמל, חיפה, ת"ד 3338, מיקוד 3103301, ישראל

תואר ראשון:
ירונה: 04-8249290

אור: 04-8249074

תואר שני:
מיטל: 04-8240901

דוקטורט:
מיכל: 04-8240886

לימודי תעודה בפסיכותרפיה:
רחל: 04-8240956